Trainingstraject Bedrijf in Zicht

Zakelijk succesvol

Je bent goed in je vak, en wilt meer klanten en meer omzet?
 Dan is de training Bedrijf-In-Zicht precies wat voor jou !

Kom uit je comfortzone, daar ligt namelijk je succes! De training Bedrijf-In-Zicht helpt je de randen van jouw comfortzone op te zoeken en op te rekken. We gaan in op een stuk zelfkennis dat nodig is om succesvol te kunnen zijn als ondernemer. Met opdrachten, het behandelen van cases en intervisie vorm je jouw persoonlijke missie voor je bedrijf. Deze vormt vervolgens de rode draad voor de vervolgstappen die je gaat zetten. Al tijdens de training ga je aan de slag met het concreet toepassen van marketing, communicatie en financieel inzicht. Wat resulteert in meer klanten, meer omzet én meer voldoening!

 

 

Meld je aan

Meld je aan:

stuur een mail naar mail@bedrijfinzicht.eu 

of bel

Joyce Regensburg

06 – 14 20 56 06 of

Sandra van de Vlierd

06 – 42 72 00 32

"De training Bedrijf-in-zicht brengt je weer even helemaal terug naar de basis. Kernvragen als: wat is je missie en visie, wie is je doelgroep en wat zijn jouw sterke (en zwakke) kanten, zorgen ervoor dat je (weer) scherp voor ogen krijgt waar je met je bedrijf naartoe wilt. De training is zo opgezet dat je aan het eind een compleet ondernemersplan hebt, inclusief de aanzet van een marketingplan. De lesdagen verliepen in een ongedwongen, veilige en inspirerende sfeer, met veel ruimte en aandacht voor individuele inbreng, wat niet in de laatste plaats de verdienste is van de trainers. Dus, worstel je met de (on)zichtbaarheid van je bedrijf, dan is deze training een aanrader om die eerste belangrijke stappen te zetten."
Angela Steemers - SLIM coaching

"Voor alle ondernemers in mijn netwerk die meer uit hun bedrijf willen halen. Ik heb zelf de training bij Joyce gevolgd. Zij hielp mij scherp te stellen waar ik heen wil met mijn bedrijf en gaf me handvatten om dat te bereiken. Ik pas nog steeds toe wat ik geleerd heb en ben blij met de focus die het me gegeven heeft. Inschrijven maar!"

Dorine Boudewijn - Atelier ByDo