Stap met een lente-huid de stoel uit!

Ontspanning, geuren, massages, zachte muziek. Verfrissing, egalisering en versteviging van je huid.

Na de ontvangst, kennismaking en korte intake neem je plaats in de verwarmde behandelstoel. Na een aangename reiniging van de oppervlakte van je huid, wordt deze geanalyseerd om te bepalen met welke producten de behandeling het door jou gewenste resultaat krijgt.
Ondertussen geniet jij van een zacht muziekje op de achtergrond, aangepast aan jouw voorkeur. De behandeling wordt voortgezet met een dieptereiniging om je huid van dode huidcellen te ontdoen. Na het verwijderen van onzuiverheden volgt een serum met een cuppingmassage. Hierdoor wordt de doorbloeding van je huid gestimuleerd waardoor alle huidfuncties geactiveerd worden, waaronder de fibroblasten die verantwoordelijk zijn voor de aanmaak van collageen in je huid (versteviging). 
Terwijl daarna een weldadig gezichtsmasker volgt worden nek en schouders los gemasseerd met een geurige citrusolie. Tot slot volgt een verzorging op maat en desgewenst een lichte make-up. Je stapt met een lente-huid de stoel uit!

Deze behandeling duurt 45 minuten en kost  € 69,50. De cups krijg je mee naar huis, met uitleg hoe te gebruiken.

 

 

 

Via bovenstaande button kun je direct online een afspraak maken. Bellen, appen of mailen kan natuurlijk ook: 06-42720032 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Pur San is aangesloten bij  en geregistreerd in het        register.