Afdrukken

MAATREGELEN IVM HET CORONAVIRUS   

 

Jouw gezondheid staat voorop! Om niet onnodig bij te dragen aan het verspreiden van het virus volgt Pur San de richtlijnen van het RIVM en de aanbevelingen van haar branche-organisatie ANBOS. Dit betekent o.a. dat:

- er alleen gewerkt wordt volgens afspraak

- je gevraagd wordt je afspraak te annuleren indien je last hebt van één van deze klachten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (lichte) hoest, benauwdheidsklachten, verhoging of koorts (vanaf 380)  of wanneer één van je huisgenoten daar last van heeft.

- je bij binnenkomst gevraagd wordt je handen te desinfecteren en een mondkapje te dragen totdat je in de behandelstoel ligt.

- we even geen handen schudden, ook al ben je meer dan welkom

- ik je geen eten en/of drinken mag aanbieden

Voor elke behandeling wordt de hele praktijkruimte compleet gereinigd en de set handdoeken op de stoel volledig vervangen. Tijdens de behandeling werk ik met handschoenen en mondkapje. Twijfel je of het voor jou veilig genoeg is om te komen voor een behandeling? Neem dan even contact op om te overleggen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-42720032.