Afdrukken

Pur San werkt met het Franse cosmeticahuis Payot. Heerlijk geurende rituelen voor in je badkamer die een feestje maken van je dagelijkse verzorging. Al meer dan 100 jaar succesvol en altijd werkend met de laatste technologische ontwikkelingen op het gebied van effectieve werkstoffen. Payot werkt met manuele behandeltechnieken en stelt de ontspanning in de behandelingen voorop. 

 

Het Nederlandse merk Pascaud richt zich op de Beauty-triangle:

Outside in Beauty 

Schoonheid van buiten naar binnen. Dit wordt gestimuleerd met behandelingen en krachtige verzorgingsproducten, cosmeceuticals. Cosmeceuticals zijn producten die qua werkzaamheid tussen cosmetica en farmaceutica in zitten.

Inside out Beauty

Schoonheid van binnen naar buiten. Dit wordt bevorderd met natuurzuivere voedingssupplementen, nutriceuticals, en reinigingskuren. Nutriceuticals zijn voedingssupplementen van natuurzuivere kwaliteit. Door gezonde voeding kun je namelijk je schoonheid van binnen naar buiten beïnvloeden.

Zen Beauty

Schoonheid van inzicht. Dit bereik je door positief te denken, je leven zinvol in te richten, de dingen te doen die jou gelukkig maken. Daar horen je bewust zijn van wat je doet en bewust keuzes maken ook bij. Dat uitgangspunt wordt geïntegreerd in de behandelingen.