Afdrukken

NATURAL FACE LIFTING

Verslapping van je huid; met het ouder worden ontkom je er niet aan. Vanaf je 21e neemt namelijk de collageenproductie in je huid af. Invloeden van buitenaf kunnen dat proces nog eens versnellen. Het resulteert uiteindelijk in lijntjes en rimpeltjes en hangende oogleden en mondhoeken. Helemaal niet erg natuurlijk, het hoort er gewoon een beetje bij. Vervelend wordt het pas als je je er aan gaat storen. In dat geval is het goed om te weten dat je het proces kunt vertragen en zelfs een stukje terug kunt draaien. Met Naturel Face Lifting wordt de collageenproductie van je huid weer gestimuleerd en wordt je spier- en zelfs je botweefsel getraind. Deze speciale massagetechniek vermindert daardoor rimpels en lijntjes en lift een hangende huid. Nieuwsgierig wat ik met deze techniek voor jou kan doen? Neem vrijblijvend contact op via 06-42720032 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

     

 foto's van resultaten na Natural Face Lifting*

Natural Face Lifting werkt bij:

Omdat deze techniek gebruik maakt van het natuurlijk herstelvermogen van de huid is het belangrijk om de huid voor-, tijdens- en na de behandeling goed te verzorgen. Bij de intake en analyse word je geadviseerd op het gebied van thuisverzorging, voeding en leefstijl om je zo snel mogelijk het gewenste resultaat te laten bereiken.

* de foto's zijn van collega specialisten en gebruikt met toestemming. De eerste foto is van Ilse Doumen - resultaat na 1 behandeling. De tweede foto is van Antoinette van Rijswijk - resultaat na 5 behandelingen. De derde foto is van Mia Hendriks - resultaat na 4 behandelingen