PAYOT

Pur San werkt met het Franse cosmeticahuis Payot. Heerlijk geurende rituelen voor in je badkamer die een feestje maken van je dagelijkse verzorging. Dit jaar haar 100-jarig bestaan vierend en altijd werkend met de laatste technologische ontwikkelingen op het gebied van effectieve werkstoffen. Payot werkt met manuele behandeltechnieken en stelt de ontspanning in de behandelingen voorop. 

 

NIEUW: PASCAUD

Het Nederlandse merk Pascaud richt zich op de Beauty-triangle:

Outside in Beauty 

Schoonheid van buiten naar binnen. Dit wordt gestimuleerd met behandelingen en krachtige verzorgingsproducten, cosmeceuticals. Cosmeceuticals zijn producten die qua werkzaamheid tussen cosmetica en farmaceutica in zitten.

Inside out Beauty

Schoonheid van binnen naar buiten. Dit wordt bevorderd met natuurzuivere voedingssupplementen, nutriceuticals, en reinigingskuren. Nutriceuticals zijn voedingssupplementen van natuurzuivere kwaliteit. Door gezonde voeding kun je namelijk je schoonheid van binnen naar buiten beïnvloeden.

Zen Beauty

Schoonheid van inzicht. Dit bereik je door positief te denken, je leven zinvol in te richten, de dingen te doen die jou gelukkig maken. Daar horen je bewust zijn van wat je doet en bewust keuzes maken ook bij. Dat uitgangspunt wordt geïntegreerd in de behandelingen.

Vanaf 1 mei 2020 is Pascaud verkrijgbaar bij Pur San.  

 

Sandra van de Vlierd is schoonheidsspecialiste “pur sang”. In de periode 1990-1992 heeft zij zich geschoold tot allround schoonheidsspecialiste. Na de verkoop van haar eerste beauty-instituut heeft zij zich beziggehouden met het trainen en coachen van andere specialisten. Eind 2007 startte zij weer een eigen praktijk, welke begin 2020 is onderbracht in het karakteristieke pand aan de IJsselstraat nummer 15. Naast de behandelingen in haar eigen praktijk is Sandra nog steeds actief als ondernemerscoach in de beauty-branche, treedt ze regelmatig op als assessor bij praktijkexamens en wordt ze ingehuurd als freelance topspecialiste door innovatieve en vooraanstaande beauty-centra.

Opleidingen en trainingen:

  • Specialisatie Huidveroudering
  • Specialisatie Acne
  • Specialisatie Voeding & Huid
  • STIVAS (schoonheidsspecialiste)
  • CIDESCO (internationaal schoonheidsspecialiste)
  • Primair Medische Kennis
  • NGS Sportmassage
  • Reinigingstherapie
  • Aromatherapie
  • Thalassotherapie

Rimpels, vlekjes, verslapping, vaalheid, droogte, pukkeltjes, roodheid, ingroeiende (baard)haren, gevoeligheid: grote en kleine problemen van zomaar een huid. Misschien wel jouw huid.

           

Sandra van Pur San behandelt deze huidproblemen al 30 jaar met succes. Hier wordt namelijk niet alleen naar je huidconditie gekeken, maar ook naar die van jou als persoon. Want: je huid, dan ben jij. Wat je eet, wat je drinkt, hoeveel je beweegt, of je rookt, veel buiten bent of juist niet, hoeveel stress je ervaart; allemaal elementen die van invloed zijn op de kwaliteit van je lijf: je organen, en dus ook op je grootste orgaan: de huid. Je herkent het vast wel: als je je niet helemaal fit voelt, zie je dat terug in de spiegel. En als je lekker in je vel zit krijg je allemaal complimentjes.

Pur San richt zich op de persoon achter de huid, de dieper gelegen lagen van je lichaam en vaak ook van je geest. Er wordt ruim de tijd genomen om jou als persoon te leren kennen en om te ontdekken voor welke huidwensen je onze hulp zou willen. Tijdens je eerste bezoek worden er vragen gesteld over je leefstijl. Wil je dit niet, vraag je dan af of je bij Pur San op het juiste adres bent. Hier wordt namelijk samen met jou gewerkt naar een mooiere huid. Dat betekent dat jouw input nodig is en dat betekent ook dat je huiswerk meekrijgt om je huid thuis te verzorgen op een manier die aansluit op de behandelingen in de salon. Alleen zo krijgen we het beste resultaat.  Want je huid, dan ben jij.

  

Bel, app of mail voor een afspraak:

06-42720032 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Pur San is aangesloten bij 

 

MAATREGELEN IVM HET CORONAVIRUS   

Jouw gezondheid staat voorop! Om niet onnodig bij te dragen aan het verspreiden van het virus volgt Pur San de richtlijnen van het RIVM en de aanbevelingen van haar branche-organisatie ANBOS. Dit betekent o.a. dat:

- er alleen gewerkt wordt volgens afspraak

- je gevraagd wordt je afspraak te annuleren indien je last hebt van één van deze klachten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (lichte) hoest, benauwdheidsklachten, verhoging of koorts (vanaf 380)  of wanneer één van je huisgenoten daar last van heeft.

- je bij binnenkomst gevraagd wordt je handen te wassen

- we even geen handen schudden, ook al ben je meer dan welkom

- ik je geen eten en/of drinken mag aanbieden

Voor elke behandeling wordt de hele praktijkruimte compleet gereinigd en de set handdoeken op de stoel volledig vervangen. Tijdens de behandeling werk ik met handschoenen en mondkapje. Twijfel je of het voor jou veilig genoeg is om te komen voor een behandeling? Neem dan even contact op om te overleggen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-42720032.

-----

 

 

IJsselstraat 15 - 3401 DJ - IJsselstein - 06-42720032 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - Anbos kernlid 23520 - KvK 30225063 - BTW 172960666B01 - AGB - CRKBO

  

 

 

Bij Pur San betaal je voor de tijd die je reserveert voor de behandeling. In die tijd wordt alle kennis en kunde in combinatie met de voor jouw huid beste werkstoffen aangewend om het mooiste resultaat te verkrijgen. In die tijd kan er ook een haartje worden verwijderd (harsen, epileren of knippen (heren)), een wimper of wenkbrauw worden geverfd, een ontspannende nek/schoudermassage worden gegeven of juist eens een keertje al de vervelende meeëters worden uitgeknepen. Jij bepaalt hoe jouw behandeling eruit ziet. Kom je voor het eerst? Dan plannen we een half uur extra in om af stemmen wat jouw wensen voor je huid zijn. 

 

90 minuten - € 97,50

60 minuten - € 65,00

45 minuten - € 50,00

30 minuten - € 39,50

 

Bel, app of mail voor een afspraak:

06-42720032 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gemaakte afspraken kunnen tot 24 uur voor de geplande datum kosteloos worden gewijzigd. Daarna wordt 50% in rekening gebracht indien de afspraak wordt verzet of geannuleerd. Deze regeling geldt ook vice versa. Uiteraard geldt dit niet tijdens de corona-maatregelen.