Afdrukken
LATEN WE ELKAAR ONLINE ONTMOETEN!
 
Zolang de lockdown voortduurt leer ik je via online workshops hoe je thuis je huid stevig houdt.
 
Tijdens de online workshop breng ik je een aantal fijne kneepjes bij van de Sculpture Club specifiek gericht op het verstevigen van de huid van je hals en decolleté. Deze thuismassage is onderdeel van de nieuwe massage techniek Natural Facelifting die je na de lockdown in de salon kunt ervaren. Om het resultaat van de behandeling in de salon te onderbouwen krijg je instructies mee om thuis aan de slag te gaan met jouw aandachtzones. De behandelingen moeten nog even wachten, maar je kunt thuis alvast aan de slag! De komende weken is er elke dinsdagavond om 19.30 uur een online workshop waarin ik je de fijne grepen aanleer om thuis serieus aan de slag te gaan met het verstevigen van je huid.
 
PROGRAMMA:
Dinsdag 9 februari: onderkin, hals en decolleté
Dinsdag 16 februari: mond en kin
Dinsdag 23 februari: ogen en voorhoofd
Dinsdag 2 maart: wangen en kaaklijn
 
Elke workshop duurt ongeveer een half uur. Kosten voor deelname: € 9,50 p.p. per workshop, € 30,00 voor alle 4.
 
Aanmelden kan door een appje te sturen naar 06-42720032.
Ken jij iemand die dit ook wel interessant zal vinden? Nodig ze dan uit, het is nog leuker om het samen te doen! Hoewel het aantal deelnemers per workshop beperkt is kan het aantal workshops altijd worden uitgebreid.
 
Wat heb je nodig: een telefoon, laptop of tablet met internet en camera
Na aanmelding ontvang je een Tikkie en na betaling stuur ik je een Teams-linkje. Heb je nog niet eerder met teams gewerkt? Laat me dat dan even weten, dan help ik je met het opstarten daarvan.
 
Tot ziens bij de workshops!