Jouw gezondheid staat voorop! Om niet onnodig bij te dragen aan het verspreiden van het virus volgt Pur San de aanbeveling van haar branche-organisatie ANBOS om in ieder geval tot 6 april te stoppen met het geven van behandelingen. Alle klanten met een afspraak worden persoonlijk benaderd om deze te verplaatsen.

Behandelingen zijn dus even niet mogelijk, dat neemt niet weg dat je je huid thuis wel extra aandacht kunt geven d.m.v. een thuisbehandeling. Wil je weten hoe je dat het beste zelf thuis kunt doen? Bel of mail dan even voor advies: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-42720032. En heb je producten nodig? Sandra brengt ze met alle plezier even bij je thuis!

-----

Rimpels, vlekjes, verslapping, vaalheid, droogte, pukkeltjes, roodheid, ingroeiende (baard)haren, gevoeligheid: grote en kleine problemen van zomaar een huid. Misschien wel jouw huid.

           

Sandra van Pur San behandelt deze huidproblemen al 30 jaar met succes. Hier wordt namelijk niet alleen naar je huidconditie gekeken, maar ook naar die van jou als persoon. Want: je huid, dan ben jij. Wat je eet, wat je drinkt, hoeveel je beweegt, of je rookt, veel buiten bent of juist niet, hoeveel stress je ervaart; allemaal elementen die van invloed zijn op de kwaliteit van je lijf: je organen, en dus ook op je grootste orgaan: de huid. Je herkent het vast wel: als je je niet helemaal fit voelt, zie je dat terug in de spiegel. En als je lekker in je vel zit krijg je allemaal complimentjes.

Pur San richt zich op de persoon achter de huid, de dieper gelegen lagen van je lichaam en vaak ook van je geest. Er wordt ruim de tijd genomen om jou als persoon te leren kennen en om te ontdekken voor welke huidwensen je onze hulp zou willen. Tijdens je eerste bezoek worden er vragen gesteld over je leefstijl. Wil je dit niet, vraag je dan af of je bij Pur San op het juiste adres bent. Hier wordt namelijk samen met jou gewerkt naar een mooiere huid. Dat betekent dat jouw input nodig is en dat betekent ook dat je huiswerk meekrijgt om je huid thuis te verzorgen op een manier die aansluit op de behandelingen in de salon. Alleen zo krijgen we het beste resultaat.  Want je huid, dan ben jij.

  

Bel, app of mail voor een afspraak:

06-42720032 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Pur San is aangesloten bij 

 

 

IJsselstraat 15 - 3401 DJ - IJsselstein - 06-42720032 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - Anbos kernlid 23520 - KvK 30225063 - BTW 172960666B01 - AGB - CRKBO