Aan de website wordt nog gewerkt, maar de nieuwe locatie van schoonheidssalon Pur San is al in gebruik. Nieuw adres, vertrouwde handen:

IJSSELSTRAAT 15 - 3401 DJ - IJSSELSTEIN - 06-42720032 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

FEESTELIJKE OPEN DAG: ZATERDAG 29 FEBRUARI 10 - 14

 

Rimpels, vlekjes, verslapping, vaalheid, droogte, pukkeltjes, roodheid, ingroeiende (baard)haren, gevoeligheid: grote en kleine problemen van zomaar een huid. Misschien wel jouw huid.

 

Sandra van Pur San behandelt deze huidproblemen al 30 jaar met succes. Hier wordt namelijk niet alleen naar je huidconditie gekeken, maar ook naar die van jou als persoon. Want: je huid, dan ben jij. Wat je eet, wat je drinkt, hoeveel je beweegt, of je rookt, veel buiten bent of juist niet, hoeveel stress je ervaart; allemaal elementen die van invloed zijn op de kwaliteit van je lijf: je organen, en dus ook op je grootste orgaan: de huid. Je herkent het vast wel: als je je niet helemaal fit voelt, zie je dat terug in de spiegel. En als je lekker in je vel zit krijg je allemaal complimentjes.

Pur San richt zich op de persoon achter de huid, de dieper gelegen lagen van je lichaam en vaak ook van je geest. Er wordt ruim de tijd genomen om jou als persoon te leren kennen en om te ontdekken voor welke huidwensen je onze hulp zou willen. Tijdens je eerste bezoek worden er vragen gesteld over je leefstijl. Wil je dit niet, vraag je dan af of je bij Pur San op het juiste adres bent. Hier wordt namelijk samen met jou gewerkt naar een mooiere huid. Dat betekent dat jouw input nodig is en dat betekent ook dat je huiswerk meekrijgt om je huid thuis te verzorgen op een manier die aansluit op de behandelingen in de salon. Alleen zo krijgen we het beste resultaat.  Want je huid, dan ben jij.

 

 

Bel, app of mail voor een afspraak:

06-42720032 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.