Rimpels, vlekjes, verslapping, vaalheid, droogte, pukkeltjes, roodheid, ingroeiende (baard)haren, gevoeligheid: grote en kleine problemen van zomaar een huid. Misschien wel jouw huid.

           

Sandra van Pur San behandelt deze huidproblemen al 30 jaar met succes. Hier wordt namelijk niet alleen naar je huidconditie gekeken, maar ook naar die van jou als persoon. Want: je huid, dan ben jij. Wat je eet, wat je drinkt, hoeveel je beweegt, of je rookt, veel buiten bent of juist niet, hoeveel stress je ervaart; allemaal elementen die van invloed zijn op de kwaliteit van je lijf: je organen, en dus ook op je grootste orgaan: de huid. Je herkent het vast wel: als je je niet helemaal fit voelt, zie je dat terug in de spiegel. En als je lekker in je vel zit krijg je allemaal complimentjes.

Pur San richt zich op de persoon achter de huid, de dieper gelegen lagen van je lichaam en vaak ook van je geest. Er wordt ruim de tijd genomen om jou als persoon te leren kennen en om te ontdekken voor welke huidwensen je onze hulp zou willen. Tijdens je eerste bezoek worden er vragen gesteld over je leefstijl. Wil je dit niet, vraag je dan af of je bij Pur San op het juiste adres bent. Hier wordt namelijk samen met jou gewerkt naar een mooiere huid. Dat betekent dat jouw input nodig is en dat betekent ook dat je huiswerk meekrijgt om je huid thuis te verzorgen op een manier die aansluit op de behandelingen in de salon. Alleen zo krijgen we het beste resultaat.  Want je huid, dan ben jij.

  

Bel, app of mail voor een afspraak:

06-42720032 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Pur San is aangesloten bij 

 

MAATREGELEN IVM HET CORONAVIRUS   

Jouw gezondheid staat voorop! Om niet onnodig bij te dragen aan het verspreiden van het virus volgt Pur San de richtlijnen van het RIVM en de aanbevelingen van haar branche-organisatie ANBOS. Dit betekent o.a. dat:

- er alleen gewerkt wordt volgens afspraak

- je gevraagd wordt je afspraak te annuleren indien je last hebt van één van deze klachten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (lichte) hoest, benauwdheidsklachten, verhoging of koorts (vanaf 380)  of wanneer één van je huisgenoten daar last van heeft.

- je bij binnenkomst gevraagd wordt je handen te wassen

- we even geen handen schudden, ook al ben je meer dan welkom

- ik je geen eten en/of drinken mag aanbieden

Voor elke behandeling wordt de hele praktijkruimte compleet gereinigd en de set handdoeken op de stoel volledig vervangen. Tijdens de behandeling werk ik met handschoenen en mondkapje. Twijfel je of het voor jou veilig genoeg is om te komen voor een behandeling? Neem dan even contact op om te overleggen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-42720032.

-----

 

 

IJsselstraat 15 - 3401 DJ - IJsselstein - 06-42720032 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - Anbos kernlid 23520 - KvK 30225063 - BTW 172960666B01 - AGB - CRKBO