Bij Pur San betaal je voor de tijd die je reserveert voor de behandeling. In die tijd wordt alle kennis en kunde in combinatie met de voor jouw huid beste werkstoffen aangewend om het mooiste resultaat te verkrijgen. In die tijd kan er ook een haartje worden verwijderd (harsen, epileren of knippen (heren)), een wimper of wenkbrauw worden geverfd, of juist eens een keertje al de vervelende meeëters worden uitgeknepen. Jij bepaalt hoe jouw behandeling eruit ziet! Het prijsverschil tussen de Ontspannende, Huidverbeterende en Natural Face Lifting behandelingen wordt veroorzaakt door de kosten van de gebruikte materialen en/of de specifieke vaardigheid. Kom je voor het eerst? Dan plannen we gratis een half uur extra in om af stemmen wat jouw wensen voor je huid zijn. 

Bel, app of mail voor een afspraak:

06-42720032 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gemaakte afspraken kunnen tot 24 uur voor de geplande datum kosteloos worden gewijzigd. Daarna wordt 50% in rekening gebracht indien de afspraak wordt verzet of geannuleerd. Deze regeling geldt ook vice versa. Uiteraard geldt dit niet tijdens de corona-maatregelen.