ACNE

Wanneer je last hebt van pukkels en puistjes in je gezicht en/of op je rug en schouders noemen we dat acne. In de pubertijd kun je daar door de hormoonschommelingen in meer of mindere mate last van krijgen. Je huid maakt meer vet (talg) aan en de acne-bacterie krijgt gelegenheid om er ontsierende puistjes van te maken.

Acne op latere leeftijd
Acne komt helaas niet alleen bij tieners voor. Ook op latere leeftijd kun je last hebben van die vervelende puistjes. Zelfs als je er in je pubertijd bijna geen hebt gehad! Dit kan bijvoorbeeld ontstaan door bepaalde voedingsstoffen, hormoonschommelingen rond menstruatie, zwangerschap of overgang en door stress.

Acne-specialisatie
Het hebben van acne kan een behoorlijke impact hebben op je zelfvertrouwen. Daarnaast maken grote pukkels en puisten littekens in je huid die zichtbaar blijven. Alle reden dus om dit probleem aan te pakken.

Pur San heeft een geregistreerde specialisatie in acne. Dat betekent dat de behandelingen door de meeste aanvullende verzekeraars worden vergoed. Niet elke vorm kan echter in de salon worden behandeld: als het nodig is wordt er doorverwezen naar huisarts of dermatoloog. In de meeste gevallen lukt het om de huid rustiger te krijgen met behandelingen en met adviezen over de verzorging thuis. Er wordt eerst samen met jou gekeken wat de oorzaak kan zijn van je huidprobleem om vervolgens te starten met een gezamenlijk plan van aanpak.

Eerste afspraak
Je kunt een afspraak maken voor een intake in de salon in IJsselstein, direct gecombineerd met een eerste behandeling. Deze afspraak duurt ca 1 uur en kost € 57,50. Je kunt er ook voor kiezen om eerst gratis en vrijblijvend voor de intake te komen. Dit duurt ca een half uur. Boek hier je afspraak:

 

Via bovenstaande button kun je direct online een afspraak maken. Bellen, appen of mailen kan natuurlijk ook: 06-42720032 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Pur San is aangesloten bij  en geregistreerd in het        register.

 

 

IJsselstraat 15 - 3401 DJ - IJsselstein - 06-42720032 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
ANBOS kernlid 23520 - SKIN 200317 - AGB - CRKBO - KvK 30225063 - BTW 172960666B01